diumenge, 28 de desembre del 2008

Redactat projecte recerca El rock a Espanya

Hola Helena,

Després d'haver llegit el teu redactat tinc la sensació que t'has centrat més en el tema, però que encara queden per definir alguns limits i objectius del treball. Des de la última vegada que ens vam trobar has fet un bon treball de síntesi però en el teu redactat encara hi ha aspectes que no queden clars. Em sembla que hauràs de treballar amb intensitat la manera com redactes les idees ja que no sempre queden clares (intueixo que vols dir, però es tracta de que el lector entengui a la primera el que vols dir, no que ho intueixi :) ).

Segons es desprèn de la lectura del document que m'has enviat el teu treball té tres objectius:

1. Descobrir com van canviar els hàbits musicals a Espanya amb l'arribada del rock.
2. Descobrir com va afectar la nova música a la manera de pensar, de vestir i d'actuar dels joves de l'època.
3. Descobrir com han canviat els cantants de rock fins a avui dia.

El 1r i 2n punt estan molt vinculats. El 3r és molt interessant però no acabo de veure com aconseguiràs descobrir-ho a partir del treball, com les enquestes et donaran la resposta a aquesta pregunta? Ves-hi rumiant, perquè cal que tinguem molt clars els objectius del treball de cara a posar-nos a treballar al gener.

Un altre tema és el de les fonts. No has trobat cap LLIBRE (no enciclopedia, no pàgina web) que parli sobre l'aparició del rock en general i/o sobre la música que escoltaven els joves a Espanya als anys 60-70?

Bé, cal que aconseguim centrar aquests aspectes aviat de manera que en la propera trobada presencial en parlem i tanquem el tema i ens posem a treballar. El dia 14 de gener vull comprovar que has llegit sobre el tema i que coneixes allò sobre el que vols investigar. Vull que sàpiguis dir-me noms de grups/cantants que s'introdueixen a Espanya en aquesta època i també de grups espanyols que es creen seguint les tendències americanes i anglosaxones del rock dels 60. Ànims i a treballar!

Bon Any nou!

2 comentaris:

Helena López ha dit...

D'acord ara mateix m'hi poso.
Però, quantes entrevistes hem de fer aproximadament? esque tinc unes poques fetes i no se si fer-ne'n més. I per cert, a quina hora és la propera trobada?

fins dimecres:)

Helena López ha dit...

Hola Olympia,

M'he possat a investigar sobre els puns que em vas dir.

.SObre les enquestes, quantes hem de fer aproximadament?
.Sobre la propera trobada, a quina hora ens veiem?

Fins dimecres:)